The Tower of London

Tower of London

The Tower of London

The Tower of London

In 1078 gaf Willem De Veroveraar opdracht voor de bouw van The Tower Of London. De Tower of London werd gebouwd om de volk van de Nomadische Veroveraars te beschermen. Wat heel bijzonder was aan de Tower of London was dat het werd gebouwd met steen wat in die tijd heel moeilijk was om te krijgen. The Tower of London had vroeger veel functies bijvoorbeeld als : fort, koninklijk paleis, gevangenis, museum en opslagplaats voor wapens. Volgens vele verhalen spookt het in The Tower of London omdat hier veel mensen zijn vermoord. Nu wordt het gebruikt als museum. Je kunt de kroonjuwelen van de koning van heel dichtbij zien maar je kunt het niet aanraken omdat het beschermd wordt met kogelvrij glas. Je ziet naast de kroonjuwelen ook de grootste geslepen diamant ter wereld namelijk de 530 karaats Star of Afrika.
De openingstijden zijn : 09:00 – 17:30 ( november t/m februari tot 16:30 ) zondag : 10:00 – 17:30
De toegang per kind kost : £12,00 ( bij online boeken krijg je korting )
De toegang per volwassene kost : £25,00 ( bij online boeken krijg je korting )

This entry was posted in Algemeen, Geschiedenis, Samenvattingen and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>