Beste kleurboeken

Een leuke lijst met de mooiste kleurboeken van onder Paw Patrol, Disney, mandala’s en nog veel meer. Geef je kinderen een leuk cadeau met een kleurboek waar ze uren en uren kunnen in kleuren. Elk van deze kleuren kinderenrboeken krijgt goede reviews van kopers.

Top 10 kleurboeken

1. Kleurboek De Gorgels

Beste kleurboeken - De Gorgels kleurboek

Voor alle Gorgel-fans is er nu dit prachtige kleurboek met stickers, boordevol mooie, grappige en spannende platen uit het bekende boek. Geef de wereld van de Gorgels kleur, samen met Bobba en zijn vriendjes. Een leuk kleurboek van een van de populairste kinderboeken van het moment: De Gorgels. En echt niet duur.

koop Kleurboek De Gorgels

2. Disney’s Mickey mouse Clubhouse Kleurboek

beste kleurboeken - Disney’s Mickey mouse Clubhouse Kleurboek

Onder andere met Cars, Dory en Ariël. Met tal van verschillende kleurplaten van Disney zoals Minnie Mouse en Mickey Mouse en Donald Duck. Kids hebben urenlang kleurplezier met deze kleurboeken van Disney.

koop dit kleurboek van Disney

3. Kleurboek De Fabeltjeskrant

leukste kleurboeken - Kleurboek De Fabeltjeskrant

Deltas De Fabeltjeskrant kleurboek Geef al jouw favoriete figuren uit de Fabeltjeskrant een nieuw kleurtje! Sla het boek open en zoek een leuke kleurplaat uit om in te kleuren. Met welke kleurplaat begin jij? Ook weer een kleurboek dat voordelig geprijsd is. Zeker kopen dus.

koop het kleurboek van de Fabeltjeskrant

4. Deltas Unicorns Color Kleurblok

beste kleurboeken - Deltas Unicorns Color Kleurblok

In dit leuke kleurboek vind je een heleboel mooie kleurplaten van eenhoorns voor urenlang kleurplezier. Pak je kleurpotloden of stiften en laat je creativiteit de vrije loop!

koop Deltas Unicorns Color Kleurblok

5. Deltas Mandala’s Kleurboek

beste kleurboeken - Deltas Mandala's Kleurboek

Neem je kleurpotloden en viltstiften erbij en maak van de mandala’s in dit kleurblok echte kunstwerkjes. De tekeningen zitten boordevol leuke details en nodigen je uit om je urenlang te amuseren en creatief bezig te zijn. Bovendien zijn de pagina’s uitscheurbaar, waardoor je je ingekleurde mandala’s gemakkelijk uit het boek kunt halen en ophangen om er voor altijd van te kunnen genieten.

koop Delta’s Mandala’s kleurboek

6. Kleurboek van Bumba

beste kleurboeken - Bumba Mijn kribbelkrabbel doeboek

Kribbel en krabbel erop los met Bumba en zijn vriendjes. Dolle pret voor pientere peuters en kleuters! Een van de beste kleurboeken voor peuters en kleuters.

koop Bumba : Mijn kribbelkrabbel doeboek

7. Het lieve meisjes kleurboek

beste kleurboeken - Het lieve meisjes kleurboek

Dit kleurboek bevat allerlei tekeningen voor meisjes. Er zijn tekeningen van vlinders tot sterren. Laat je fantasie de vrije loop. Veel tekenplezier!

koop Het lieve meisjes kleurboek

8. Deltas Paw Patrol Hoera 3 jaar!

beste kleurboeken - Deltas Paw Patrol Hoera 3 jaar!

Hieperdepiep hoera! We vieren feest, want het is jouw verjaardag! En dat doen we samen met Chase, Marshall, Skye en de andere Paw Patrol pups. Dit superleuke doeboek is speciaal voor jouw derde verjaardag. Aan jou om de spelletjes te maken, de stickers op te plakken en de tekeningen in te kleuren!

koop dit leuke kleurboek van Paw Patrol

9. Glitterkleurboek – Secret Garden

beste kleurboeken - Glitterkleurboek - Secret Garden

Deze nieuwe kleurboeken met indrukwekkende glittereffecten staan garant voor veel kleurplezier. Ga aan de slag waar en wanneer je maar wilt en gun jezelf en je hersenen een moment van rust. Geschikt voor alle leeftijden en oh ja, je hoeft echt geen Rembrandt te zijn….

koop Glitterkleurboek – Secret Garden

10. Mijn eerste woordjes Kleurboek

beste kleurboeken - Mijn eerste woordjes Kleurboek

Deltas eerste woordjes kleurboek Beer, bal en boot, poes, pop en paard… Ze staan allemaal in dit schattige kleurboek. Je kind beleeft ongetwijfeld urenlang plezier aan het kleuren van de tekeningen. Bij elke afbeelding staat het juiste woord, zodat je kind spelenderwijs haar of zijn woordenschat verbetert. Een kleurboek dat erg populair is bij kleuters en peuters.

koop Mijn eerste woordjes Kleurboek